Workshops

Direct naar het aanvraagformulier

Je kunt Loesje ook uitnodigen voor een workshop creatief schrijven. Loesje komt graag op bezoek bij jouw organisatie, bedrijf, buurthuis of school. Misschien een leuk idee voor de komende thema-dagen of het bedrijfsuitje?

De doelen van een workshop bij Loesje zijn:

De eigen creativiteit ontdekken en aanwakkeren. Het lijkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan creatief denken en schrijven

Leren op een positieve manier naar onderwerpen te kijken. Ook Loesjes visie staat centraal bij de workshops. Door op haar positieve manier naar de wereld te kijken, kom je op die ene Loesje-poster.

Schrijven over belangrijke onderwerpen voor de organisatie. De onderwerpen waarover je wilt schrijven, kun je van tevoren aangeven. Denk daarbij aan een fusie, de kernwaarden, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem. De ideeën en meningen van de deelnemers staan altijd centraal. De onderwerpen kunnen ook ter plekke samen met de groep verzonnen worden.

Het groepsgevoel te versterken. Loesje-workshops zijn groepsprocessen. Samen met de groep kom je tot een aantal posters.

Vooral veel lol hebben. Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk.

De teksten die worden geschreven tijdens de workshop gaan naar Loesje en haar eindredactie. Zij kiezen de beste teksten uit, dat zijn er meestal twee tot vier. De teksten worden tot poster gelay-out en teruggestuurd.

Aan een Loesje-workshop kunnen vier tot vijftien personen meedoen. Loesje biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijv. een interactieve lezing) en is acceptant van de cultuurkaart. De prijs van een workshop kan verschillen, en is daarom op aanvraag. Vul vrijblijvend het formulier in, en dan neemt Loesje contact met je op! Let op: het kan zijn dat onze reactie in je spam beland, zeker als je een hotmail of live emailadres gebruikt. Bekijk na je aanvraag dus regelmatig in je ongewenste mail als je geen reactie ziet binnenkomen.

Loesje geeft ook workshops in het Engels. Soms zelfs in het Duits.
Ook in België geeft Loesje workshops.