Workshop creatief schrijven met Loesje

Loesje komt graag op bezoek bij jouw organisatie, bedrijf, buurthuis of school. Misschien een leuk idee voor de komende themadag of het teamuitje?

Planning

Vanaf 17 augustus 2022 kun je workshops aanvragen via het formulier dat dan op deze pagina staat. We maken dan ook bekend wat de kosten zijn.
We gaan in september weer plannen. Tot die tijd zijn er geen workshops mogelijk.

Workshop creatief schrijven met Loesje

– Voor 4-15 personen
– Bij jullie op locatie
– 2 uur
– Onder leiding van en met een ervaren Loesje schrijver

Workshop creatief schrijven met Loesje

Foto door Bob de Vries

De doelen van een workshop bij Loesje zijn:

De eigen creativiteit ontdekken en aanwakkeren. Het lijkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan creatief denken en schrijven.

Leren op een positieve manier naar onderwerpen te kijken. Ook Loesjes visie staat centraal bij de workshops. Door op haar positieve manier naar de wereld te kijken, kom je op die ene Loesje-poster.

Schrijven over belangrijke thema’s die spelen bij jullie organisatie. De onderwerpen waarover je wilt schrijven, kan je van tevoren aangeven. Denk daarbij aan een fusie, de kernwaarden, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem. De idee├źn en meningen van de deelnemers staan altijd centraal. De onderwerpen kunnen ook ter plekke samen met de groep verzonnen worden.

Het groepsgevoel te versterken. Een Loesje-workshop is een groepsproces. Iedereen in de groep inspireert elkaar met het verzinnen en schrijven van teksten

Vooral veel lol hebben. Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk.

Voor wie

Aan een Loesje-workshop kunnen vier tot vijftien personen meedoen. Loesje biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijv. een interactieve lezing) en is acceptant van de cultuurkaart.

Workshop aanvragen

Lijkt het je leuk als Loesje langs komt voor een workshop in creatief schrijven?
Vul dan na 17 augustus op deze pagina vrijblijvend het formulier in en dan neemt Loesje contact met je op!

Het kan zijn dat de mails van Loesje in je spam terecht komen. Als je lang op een reactie wacht, check dan voor de zekerheid even je spamfolder.