Workshop creatief schrijven met Loesje

Direct naar het aanvraagformulier

Je kan Loesje uitnodigen voor een workshop creatief schrijven. Loesje komt graag op bezoek bij jouw organisatie, bedrijf, buurthuis of school. Misschien een leuk idee voor de komende themadag of het teamuitje?

Workshop creatief schrijven met Loesje

Foto door Bob de Vries

De doelen van een workshop bij Loesje zijn:

De eigen creativiteit ontdekken en aanwakkeren. Het lijkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan creatief denken en schrijven.

Leren op een positieve manier naar onderwerpen te kijken. Ook Loesjes visie staat centraal bij de workshops. Door op haar positieve manier naar de wereld te kijken, kom je op die ene Loesje-poster.

Schrijven over belangrijke thema’s die spelen bij jullie organisatie. De onderwerpen waarover je wilt schrijven, kan je van tevoren aangeven. Denk daarbij aan een fusie, de kernwaarden, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem. De ideeën en meningen van de deelnemers staan altijd centraal. De onderwerpen kunnen ook ter plekke samen met de groep verzonnen worden.

Het groepsgevoel te versterken. Loesje-workshops zijn groepsprocessen. Samen met de groep kom je tot een aantal posters.

Vooral veel lol hebben. Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk.

De teksten die worden geschreven tijdens de workshop gaan naar de eindredactie van Loesje. Zij kiezen de beste teksten uit, waarbij de eindredactie rekening houdt met de thema’s van de workshop. Een aantal teksten worden tot Loesje-poster gelay-out en aan jullie teruggestuurd.

Aan een Loesje-workshop kunnen vier tot vijftien personen meedoen. Loesje biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijv. een interactieve lezing) en is acceptant van de cultuurkaart.

Lijkt het je leuk als Loesje langs komt voor een workshop in creatief schrijven? Vul dan vrijblijvend het formulier in en dan neemt Loesje contact met je op!
Het kan zijn dat de mails van Loesje in je spam terecht komen. Als je lang op een reactie wacht, check dan voor de zekerheid even je spamfolder.

Loesje geeft ook workshops in het Engels of Duits. Klik hier voor meer informatie.

Workshops moeten uiterlijk drie weken van te voren worden bevestigd.
November is volledig volgeboekt!