Word lid

Ondersteun Loesje bij haar activiteiten en je ontvangt maandelijks de nieuwste posters en het ledenblad.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Beschrijving

Poster-abonnement
Heeft Loesje je gekieteld en wil je haar helpen om ook andere mensen te laten glimlachen en te inspireren? Voor 5,00 ben je lid tot 1 juni 2019, ondersteun je Loesje en draag jij bij aan haar bestaan. Je krijgt dan twee keer het ledenblad, waarin staat wat Loesje die maand allemaal gedaan heeft. Ook krijg je dan de maandserie (vier tot zes posters) toegestuurd op A3-formaat. Je krijgt er twee keer per jaar een bestelkaart bij, waarmee je met korting Loesje-producten kunt kopen. O, ja! Als je lid wordt, geeft Loesje je een cadeautje. Namelijk de brievenbussticker ‘geen reclame svp, wij hebben alles al’.

Aan het einde van je abonnementsperiode ontvang je een aanbod voor eventuele verlenging. Maar je mag op dat moment natuurlijk ook opzeggen. In dat geval volstaat een mailtje naar leden@loesje.nl

Actief lidmaatschap
Bij een actief lidmaatschap krijgt je alles wat ook bij het standaard poster-abonnement hoort. Maar nu krijg je ook uitnodigingen om bij jou in de buurt met Loesje mee te schrijven of posters te verspreiden. Ook word je uitgenodigd voor de landelijke ledenbijeenkomsten. Één zaterdag per kwartaal kun je dan deelnemen aan een schrijfworkshop, filosofietraining of een discussie over een actueel thema. Ook krijg je een uitnodiging voor het Loesje zomerkamp. Loesje en haar vrienden, uit verschillende landen, gaan dan twee weken op een prachtige locatie in Europa ideeën uitwisselen en workshops volgen.

Met een actief lidmaatschap heb je de intentie om je actief in te zetten en Loesje te helpen haar idealen te verwezenlijken. Voor een actief lidmaatschap betaal je hetzelfde bedrag als voor een standaard lidmaatschap.

*in augustus verschijnt er geen ledenblad