Straatexpositie #Protest: Workshop Loesje

Op dinsdag 16 juni opent in de Hommelstraat in Arnhem de straatexpositie #protest, “van de barricades naar Facebook”. Ik ben er bij.
’s Middags om 14:00 uur geef ik een gratis workshop in het schrijven van Loesje-posters. Onderwerpen waarover we teksten gaan verzinnen zijn: protesteren, sociale media, meningsvorming en -uiting, en allerlei andere onderwerpen die we nog meer willen.
Protest is zeg maar echt mijn ding. Het schijnt dat ik bij mijn geboorte mijn eigen navelstreng doorbeet en meteen de wijde wereld in wandelde. Sindsdien trek ik ten strijde met scherpe, humoristische, maatschappijkritische teksten. De wereld veranderen is niet iets dat je over moet laten aan bazen, leraren of je ouders. De mensheid moet vooruit, vind ik, en ik geeft haar met plezier een zetje in de rug.
Workshop Loesje
Dinsdag 16 juni
Start: stipt 14:00 uur (duurt twee uur)
Locatie: Loesjes thuisbasis: Hommelstraat 65 in Arnhem