Schrijf mee aan Loesjes nieuwe boekje

Loesje werkt aan een nieuwe boekje. IK WIL BEST WAT LEREN MAAR IK BEN GEEN DOM SPONSJE wordt de titel en het gaat over 'leren'. Begin volgend jaar komt het uit. Tenminste, als we er daadwerkelijk een tof boekje van maken. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Schrijf je mee?
Je kan online mee Loesje-teksten schrijven over diverse onderwerpen m.b.t. leren.

Meer info over het nieuwe boekje: Dit Loesje-boekje gaat over leren. Of dat nou van je leraar, professor, collega, vriendin, partner of goeroe is, leren is leuk. Of nee, het kan leuk zijn. Want het houdt al snel op als iemand eeuwen tegen je aan praat. En al helemaal als hij daarna gaat vragen of je het wel allemaal onthouden hebt.
Loesje onderzoekt ons leren: in de wieg en in het pretpark, op school en op de universiteit, op het werk en thuis, op reis en op straat. En hoe dat anders kan, dan als een dom sponsje in de absorptiehouding te zitten.
Leren moet inspireren, verrijken, energie geven. Leren helpt je verder komen in je leven, misschien in je werk, maar zeker persoonlijk. Nieuwe horizonten openen zich en onderweg leer je hoe je er komt.
Leren is voor alle leeftijden. En als je iets leuk vindt, dan leer je het vanzelf. Daar ben je immers nooit te oud voor.