Online meeschrijven aan Loesje-boek

Loesje schrijft een boekje over de zoektocht naar geluk. En stuit daarbij op hedendaagse levensvragen. De hele maand november kun je meeschrijven aan Loesje’s nieuwe boekje. Verzin mee! Laten we een paar rake teksten bedenken die we de wereld in kunnen slingeren. De beste teksten neemt Loesje op in haar boek.

Gelukkig zijn. Mijn economieleraar Muilsma zou zeggen dat het afhangt van de conjunctuurbeweging: het aanbod en je vraag ernaar. Soms moet ik me wel drie keer aan een steen stoten om te voelen waar ie zit. Maar dan weet ik uiteindelijk wel zeker dat ik daar nooit meer wil zijn …

Mijn vader zegt vaak tegen me dat ik minder moet dromen en wat serieuzer aan de toekomst moet werken, denken aan later. (Mijn vader stopt heel vaak het woordje ‘moet’ in zijn zinnen.) Maar of hij nu zo heel gelukkig is, dat betwijfel ik. Zonder dromen kun je geen mooie toekomstplannen maken, toch? Volgens mij is geluk is een raadsel, en staat het antwoord in spiegelbeeld voor je.

Schrijf je teksten op de online meeschrijf!