Nieuw boekje: Wacht niet op jezelf, knal eruit

Loesje - wacht niet op jezelf knal eruit - pocket

Met mijn rugzak vol posters, pennen en papier trek ik dagelijks langs kantoren, scholen, buurthuizen en andere organisaties. Dan schrijven we samen Loesje-posters over het werk, een specifiek thema, een nieuw beleidsplan of gewoon voor de leuk. Ik zat aan tafel met een paar duizend mensen. Zo ben ik te weten gekomen wat er werkelijk speelt in Nederland.

Van deze bonte verzameling aan Loesje-posters heb ik een selectie gemaakt. Dit heb ik gebundeld in mijn nieuwste boekje ‘Wacht niet op jezelf, knal eruit’. Je vindt er teksten in over de doe-het-zelf-afdeling in de zorg, de flexsgraad van nieuwe medewerkers, het hippe van het nieuwe werken, tips om met sociale media om te gaan, en nog veel meer!

Het boekje is te koop in mijn winkeltje in Arnhem (Hommelstraat 65) en in m’n webwinkeltje.
Op zaterdag 15 mei presenteer ik mijn boekje aan het grote publiek. Je bent welkom in Het Colofon (Bakkerstraat 56 in Arnhem) om 15u. Ik vertel wat over hoe het boekje is ontstaan, geef je tips om er uit te knallen en er is muziek van Bragi, een Gronings studentenensemble. Ik zie je daar!

Wil je me ook graag uitnodigen op je werk of in je organisatie om samen Loesje-teksten te maken? Op deze pagina vind je daar meer informatie over.