Maak de tien verschillen – donatieactie

Doneer aan Loesje

Loesje geeft met haar positieve en soms kritische posters de wereld een zetje in de goede richting. Wil jij haar daarbij helpen? Een donatie als steuntje in de rug is altijd welkom!
Wil je doneren? Klik dan hier.

Wat wil Loesje?
Loesje is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken, voor haar is dat geen luchtkasteel. Al heel wat straten, werkplekken en studentenhuizen zijn opgevrolijkt met Loesje-posters. Ze zet daarmee mensen op het goede been of tovert een glimlach op hun gezicht.
Ook op social media geven haar zwart-witte posters kleur aan de dag.

Voor Loesje is onafhankelijkheid belangrijk. Ze is dat al haar hele leven en dat wil ze graag zo houden. Daarom maakt ze geen gebruik van structurele subsidies of sponsoring. Om haar activiteiten te bekostigen verkoopt ze agenda’s, kalenders en boeken. Ook geeft ze workshops creatief schrijven door het hele land. Met die opbrengsten kan ze haar posters blijven maken en verspreiden.

Toch komt ze daar niet helemaal van rond. Een bijdrage helpt haar enorm om te blijven doen waar ze goed in is: posters maken die mensen aan het denken zetten, laten glimlachen of nieuwsgierig maken.

Wil je doneren aan Loesje?
Dat kan! Loesje is al blij met 5, 10 of 25 euro. Als je meer dan 50 euro doneert bedankt ze je met een cadeautje. Ben je nieuwsgierig waaraan Loesje het geld uitgeeft? Kijk even in haar huishoudboekje op www.loesje.nl/hethuishoudboekje.

  • Heb je 50 euro of meer gedoneerd? Als dank ontvang je het jaaroverzicht 2021 van Loesje.
  • Heb je 100 euro of meer gedoneerd? Je ontvangt de scheurkalender 2022 van Loesje.
  • Heb je 250 euro of meer gedoneerd? Dan mag je een Loesje-tekst uitkiezen die wij voor jou op een T-shirt drukken.
  • Heb je 500 euro of meer gedoneerd? Je mag een keertje meeschrijven op het hoofdkwartier van Loesje.

Wil je het cadeautje ontvangen? Laat dan wel je e-mailadres achter zodat Loesje contact met je op kan nemen!