Fotowedstrijd #WorldStickingDay

Op 3 mei is het de Internationale Dag van de Persvrijheid (World Press Freedom Day). Deze dag draait om het creëren van bewustzijn voor het belang van persvrijheid en is een kans om onszelf en de regering eraan te herinneren dat vrijheid van meningsuiting een basisrecht moet zijn voor iedereen.

Voor mij staat deze dag in het teken van #WorldStickingDay. Een dag waarop ik samen met mijn vrienden aandacht geef aan de vrijheid van meningsuiting. Speciaal voor deze dag heb ik een aantal posters geselecteerd die wij samen kunnen verspreiden.

Daarom ben ik een internationale fotowedstrijd gestart waarbij je een pakket kan winnen met daarin Loesje stickers en kaarten, gerelateerd aan de Internationale Dag van de Persvrijheid. Meedoen kan zo:

– Maak voorafgaand aan 3 mei een foto van een Loesje poster of sticker die ergens is opgeplakt (door jou of door iemand anders). Let wel op: plak posters alleen op de toegestane plekken.

– Deel jouw foto met de hashtag #WorldStickingDay op social media en/of stuur jouw foto naar worldstickingday@loesje.org om kans te maken op het pakket.

De winnaar wordt op 3 mei om 17:00 uur persoonlijk bericht.