Donatie-actie

Loesje donatie actie

Vandaag is mijn jaarlijkse donatie-actie van start gegaan!
Al heel wat jaren wil ik de wereld mooier maken met mijn posters, en dat blijf ik graag nog een heel lang tijdje doen. Daarvoor kan ik jouw hulp goed gebruiken. Samen met mijn vrienden zorg ik er graag voor dat jouw presentatie, verslag of kamermuur verrijkt worden met teksten over de wereld, de liefde en de afwas. Omdat ik nog heel lang mijn posters wil blijven verspreiden, vraag ik je daarom of je een eenmalige bijdrage wil leveren. Dat kan al vanaf 5 euro, maar als je 50 of 100 euro over hebt ben ik daar natuurlijk ook heel blij mee.

Doneren kan op www.whydonate.nl/fundraising/loesje-donatie-actie/nl. Je zou me ook al ontzettend helpen door deze link met zoveel mogelijk mensen te delen.

Wil je weten wat ik met je donatie van plan ben? Bekijk dan eens mijn huishoudboekje. Daar kun je lezen waar ik mijn geld zoal aan uitgeef.

Alvast heel erg bedankt!