Donatie-actie

In een presentatie, een scriptie of gewoon op het prikbord. Tegenwoordig vind je m’n posters overal. Print jij ze ook wel eens om ergens op te hangen? Superleuk vind ik dat!

Al m’n posters kan je kosteloos downloaden van deze website en – voor persoonlijk gebruik – verspreiden waar je het wil. Hoe meer Loesje-posters er verspreid worden, hoe mooier de wereld wordt!
Die posters komen niet zomaar uit de lucht vallen. Eerlijk is eerlijk, dat kost soms best heel wat tijd, energie en ja, ook geld.

Met elke donatie kan ik weer nieuwe posters maken en ophangen in heel Nederland; op prullenbakken, aan prikborden of via sociale media. Met een bijdrage aan Loesje zorg je ervoor dat Loesje haar posters kan blijven maken. Je kan zelf kiezen hoeveel je doneert. Twee euro, een tientje of meteen honderd euro.

Via deze website kan je geld overmaken en dan zorg ik dat er steeds weer Loesje-posters gemaakt worden. Onder de donateurs verloot Loesje leuke cadeautjes. Je maakt bijvoorbeeld kans op de allerlaatste Loesje-fiets!

Hartelijk bedankt voor je bijdrage!

Wil je graag wat meer weten over hoe ik met geld om ga? Dat kan je lezen in het stukje dat ik daarover geschreven heb.