Word lid

Heeft Loesje je gekieteld en wil je haar helpen om ook andere mensen te laten glimlachen en te inspireren? Voor 30,- ben je een jaar lid, ondersteun je Loesje en draag jij bij aan haar bestaan. Je kan kan kiezen uit een poster-abonnement of een actief lidmaatschap.

Poster-abonnement
Met het poster-abonnement krijg je elf keer per jaar het ledenblad, waarin staat wat Loesje die maand allemaal gedaan heeft. Ook krijg je dan de “maandserie” (drie tot acht nieuwe posters) opgestuurd op A3-formaat. Je krijgt er twee keer per jaar een bestelkaart bij, waarmee je met korting Loesje-producten kunt kopen. O, ja! Als je nu lid wordt, geeft Loesje je een cadeautje. Namelijk de brievenbussticker ‘geen reclame svp, wij hebben alles al’.

Aan het einde van je abonnementsperiode ontvang je een aanbod voor eventuele verlenging. Maar je mag op dat moment natuurlijk ook opzeggen. In dat geval volstaat een mailtje naar leden@loesje.nl

Actief lidmaatschap
Bij een actief lidmaatschap krijgt je alles wat ook bij het standaard poster-abonnement hoort. Maar nu krijg je ook uitnodigingen om bij jou in de buurt met Loesje mee te schrijven of posters te verspreiden. Ook word je uitgenodigd voor de maandelijkse landelijke ledenbijeenkomsten. Één zaterdag in de maand kun je dan deelnemen aan een schrijfworkshop, filosofietraining of een discussie over een actueel thema. Ook krijg je dan een uitnodiging voor het Loesje zomerkamp. Loesje en haar vrienden, uit verschillende landen, gaan dan twee weken op een prachtige locatie in Europa ideeën uitwisselen en workshops volgen.

Met een actief lidmaatschap heb je de intentie om je actief in te zetten en Loesje te helpen haar idealen te verwezenlijken. Ook voor het actieve lidmaatschap betaal je 30,- euro voor een jaar.

Aan het einde van je abonnementsperiode ontvang je een aanbod voor eventuele verlenging. Maar je mag op dat moment natuurlijk ook opzeggen. In dat geval volstaat een mailtje naar leden@loesje.nl

Overtuigd? Word dan nu lid van Loesje!