Word lid

Wil je meedoen?
En samen met Loesje de wereld een stukje mooier maken? Je wil ook op de hoogte zijn van evenementen en activiteiten zodat je met Loesje mee de wijde wereld in kan trekken? Tof! Misschien bedenk je zelf ook wel eens leuke plannen en wil je die graag met de andere Loesjevrienden uitvoeren. Het kan in elk geval allemaal! Als je aanmelding voltooid is, word je automatisch ook lid van de vereniging Loesje.

Lidmaatschap kost 10 euro per jaar. Daarmee kun je via een online platform samen schrijven en discussiëren, delen, op de hoogte blijven én samen plannen smeden. Je wordt op de hoogte gehouden van de nieuwste posters. Die kan je dan zelf thuis printen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door heel Nederland en buitenland voor en door leden. Met je lidmaatschap kan je ook bij sommige activiteiten reiskostenvergoeding krijgen. Daarnaast heb je 15% korting in het winkeltje van Loesje.
Lees meer & meld je aan!

Word sympathisant of donateur
Loesje kan al dertig jaar rekenen op de steun van trouwe donateurs. Dankzij hun steun kan Loesje meer schrijven, vaker actievoeren en meer mensen prikkelen. Is jouw hart voor Loesje ook zo warm dat je een donatie voor haar over hebt? Misschien wil je ook wel op de hoogte zijn van nieuws en campagnes? Als eerste de nieuwste posters zien? Dan kan je ook sympathisant worden en meelezen op het online ledenplatform.  Lees meer.