Word donateur

Nationaal
Loesje kan al dertig jaar rekenen op de steun van trouwe donateurs. Dankzij hun steun kan Loesje meer schrijven, vaker actievoeren en meer mensen prikkelen. Is jouw hart voor Loesje ook zo warm dat je haar graag wil ondersteunen?

Dit kan op twee manieren.

Je kunt sympathisant worden van Loesje. Dan ondersteun je Loesje voor 25 euro per jaar, kan je via het online ledenplatform op de hoogte blijven van activiteiten & nieuws.
Je krijgt dan ook 15% korting in het winkeltje van Loesje! Na een jaar verloopt je account automatisch, en kan je opnieuw kiezen of je dat nog eens wilt doen.  Je ontvangt automatisch een herinnering.
Meldt je aan via: wordt sympathisant

Je kunt ook donateur worden door een bedrag, klein of groot, over te maken op rekening NL50INGB0001280296 t.n.v. Stichting Vrienden van Loesje. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af. Je ontvangt daarna niet automatische herinneringen of nieuwsbrieven.

Internationaal
In Nederland wordt Loesje door de meeste mensen herkend, maar in het buitenland valt ze een stuk minder op. Toch is Loesje inmiddels in meer dan dertig landen actief. Ook daar komen Loesje-groepen bij elkaar om te schrijven en posters te verspreiden. Dat doen zij natuurlijk in hun eigen taal, over thema’s die spelen in hun land, zoals racisme en persvrijheid. Lees meer.

Vind je het belangrijk dat Loesje ook in het buitenland actief is? En ook in andere landen mensen aan het denken zet? Je kunt haar financieel steunen door een bedrag over te maken op rekening NL14RABO0111739438 t.n.v. Stichting Loesje International. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af.