Word donateur

Direct naar het aanvraagformulier

Nationaal
Loesje kan al dertig jaar rekenen op de steun van trouwe donateurs. Dankzij hun steun kan Loesje meer schrijven, vaker actievoeren en meer mensen prikkelen. Is jouw hart voor Loesje ook zo warm dat je een donatie voor haar over hebt?

Je kunt donateur worden door een bedrag, klein of groot, over te maken op rekening NL50INGB0001280296 t.n.v. Stichting Vrienden van Loesje. Je kunt het formulier invullen als Loesje je na een jaar nog eens mag benaderen.  Dan stuurt Loesje je volgend jaar een brief waarin ze vertelt wat er met jouw bijdrage is bereikt. Wanneer je het formulier niet invult, gaat Loesje er van uit dat het om een eenmalige donatie gaat. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af.

Als je 25,- euro of meer overmaakt krijg je het boekje “Kom gerust een kopje suiker lenen” toegestuurd. Vergeet ook dan niet het formulier in te vullen.

Internationaal
In Nederland wordt Loesje door de meeste mensen herkend, maar in het buitenland valt ze een stuk minder op. Toch is Loesje inmiddels in meer dan dertig landen actief. Ook daar komen Loesje-groepen bij elkaar om te schrijven en posters te verspreiden. Dat doen zij natuurlijk in hun eigen taal, over thema’s die spelen in hun land, zoals racisme en persvrijheid. Lees meer.

Vind je het belangrijk dat Loesje ook in het buitenland actief is? En ook in andere landen mensen aan het denken zet? Je kunt haar financieel steunen door een bedrag over te maken op rekening NL14RABO0111739438 t.n.v. Stichting Loesje International. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af.