Word donateur

Nationaal
Word sympathisant
Dankzij de steun van donateurs kan Loesje posters blijven maken, meer zichtbaar zijn op straat en online, en zo meer mensen bereiken met haar positief-kritische teksten. Draag je Loesje een warm hart toe en wil je haar een financieel steuntje in de rug geven? Dat kan!  Lees meer.

Dat kan op 2 manieren.

Je kunt sympathisant worden van Loesje. Dan ondersteun je Loesje voor 25 euro per jaar, kan je via het online ledenplatform op de hoogte blijven van activiteiten & nieuws.
Je krijgt dan ook 15% korting in het winkeltje van Loesje! Na een jaar verloopt je account automatisch, en kan je opnieuw kiezen of je dat nog eens wilt doen.  Je ontvangt automatisch een herinnering. Meld je aan via: wordt sympathisant

Je kunt ook (eenmalige) donaties doen door een bedrag, klein of groot, over te maken op rekening NL50INGB0001280296 t.n.v. Stichting Vrienden van Loesje. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af. Je ontvangt daarna niet automatische herinneringen of nieuwsbrieven.

Internationaal
In Nederland wordt Loesje door de meeste mensen herkend, maar in het buitenland valt ze een stuk minder op. Toch is Loesje inmiddels in meer dan dertig landen actief. Ook daar komen Loesje-groepen bij elkaar om te schrijven en posters te verspreiden. Dat doen zij natuurlijk in hun eigen taal, over thema’s die spelen in hun land, zoals racisme en persvrijheid. Lees meer.

Vind je het belangrijk dat Loesje ook in het buitenland actief is? En ook in andere landen mensen aan het denken zet? Je kunt haar financieel steunen door een bedrag over te maken op rekening NL14RABO0111739438 t.n.v. Stichting Loesje International. Loesje schrijft na een donatie nooit automatisch een bedrag af.