Sympathisant

Vind je Loesje leuk en wil je haar graag steunen? Dat kan door sympathisant te worden. Voor €25 per jaar steun je Loesje zodat ze kan blijven doen waar ze goed in is: posters maken die mensen aan het denken zet, laat glimlachen en nieuwsgierig maakt.

Wat wil Loesje?

Loesje is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken. Al heel wat straten, kantoorruimtes en studentenhuizen zijn opgevrolijkt met Loesje-posters. Ook op social media geven haar zwart-witte posters kleur aan de dag.

Voor Loesje is onafhankelijk zijn belangrijk. Ze is dat al haar hele leven en dat wil ze graag zo houden. Daarom maakt ze geen gebruik van structurele subsidies. Om haar portemonnee gevuld te houden verkoopt ze agenda’s, kalenders en boeken. Ook geeft ze workshops creatief schrijven door het hele land. Een jaarlijkse bijdrage helpt haar om te blijven doen waar ze goed in is: posters maken en verspreiden.

Word sympathisant

Wil jij Loesje helpen om de wereld met haar positief, kritische posters een zetje in de goede richting te geven? Een donatie als steun in de rug is altijd welkom! Als sympathisant ontvang je vier keer per jaar een speciale nieuwsbrief waarin de nieuwste Loesje-posters staan en wat zij allemaal met behulp van jouw steuntje in de rug heeft kunnen doen. En niet te vergeten: je krijgt je 15% korting in het online winkeltje van Loesje. Steun Loesje en word voor €25 per jaar sympathisant.

Word sympathisant.

Eenmalig doneren

Wil je eenmalig een donatie doen? Dat kan ook! Via de onderstaande link kun je zelf een bedrag, klein of groot, kiezen en doneren.

Eenmalig doneren.