Steun Loesje!

Loesje wil met haar positieve, kritische posters de wereld een zetje in de goede richting geven. Wil jij haar daarbij helpen? Een donatie als steun in de rug is altijd welkom!

Ga naar Why Donate

Schrijf online mee

Op zoek naar grote dromen in de kleine dingen om je heen 

Hoewel Loesje graag schrijft over grote dromen en grote veranderingen, vindt ze het soms ook tijd om dicht bij zichzelf te blijven. Als ze door de straten bij haar in de buurt loopt en dromerig om zich heen kijkt, merkt ze dat er zoveel te zien is. En dat ze juist van die kleine dingen die opvallen ook zo geniet.

Afgelopen tijd heeft Loesje veel geschreven over de coronacrisis en nu wil ze, naast het aankaarten van haar wereldse ideeën, ook wat meer om haar heen kijken. Naar de mensen die weer verliefd worden na één complimentje, naar de heg die ineens een perfect volleybalnet blijkt te zijn en naar de make-up die eigenlijk mooier staat bij de buurjongen… Van die gedachtespinsels, je kent het wel.

Krijg je altijd op de fiets de meest geniale ideeën hoe de wereld een stukje mooier zou worden? Waar droom jij dagelijks van? Op deze pagina kun je meeschrijven over alle kleine dingen die om je heen gebeuren en waar je hart een beetje sneller van gaat kloppen.
De beste teksten worden door Loesje geselecteerd en op poster gezet.