Loesje Introductiekamp

4 tot 6 november, Hilversum

Het leven op de wereld beter en mooier maken. Voor Loesje is dat geen luchtkasteel. Het is ook niet iets dat je moet overlaten aan bazen, deskundigen of begeleiders. Je idealen verwezenlijken doe je door er dagelijks een kasteel van te metselen. De mensheid moet vooruit, vindt Loesje, en ze geeft haar met plezier een zetje in de rug.

Naast een postermakend meisje, is Loesje ook een vereniging. Haar leden schrijven mee, verspreiden de poster en organiseren inspirerende bijeenkomsten en gezellige feestjes.

Dit introductiekamp is voor iedereen die nieuwsgierig is naar Loesje en de geheime wereld achter de posters. Je ontmoet andere enthousiastelingen uit het hele land. Leeftijdscategorie: iedereen die jong van geest is.

Praktische informatie en kosten
Het introductiekamp vindt plaats op een locatie in de buurt van Hilversum. We beginnen op vrijdagavond en sluiten zondagmiddag af. De locatie is voorzien van bedden. Het kamp is inclusief twee avondmaaltijden op vrijdag en zaterdag en ontbijt, lunch, koffie, thee en snacks op zaterdag en zondag. De avondmaaltijden zijn vegetarisch. Voor het hele weekend vragen we 35 euro.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 14 oktober via dit formulier. Er is een maximum aantal deelnemers, dus wees er op tijd bij!