Wie zegt wat hoort

Loesje's posters vind je overal. Met haar positief-kritische teksten wil ze de wereld beter en mooier maken. Dat moet je niet overlaten aan bazen, politici of ouders. Door haar posters op straat en online te verspreiden, geeft Loesje de wereld een zetje in de goede richting.

Loesje donateur

Vind je Loesje leuk en wil je haar graag steunen? Dat kan door Loesje donateur te worden. Voor een paar euro kun je Loesje al steunen zodat ze kan blijven doen waar ze goed in is: posters maken die mensen aan het denken zet, laat glimlachen en nieuwsgierig maakt.

Wat wil Loesje?

Loesje is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken. Al heel wat straten, kantoorruimtes en studentenhuizen zijn opgevrolijkt met Loesje-posters. Ook op social media geven haar zwart-witte posters kleur aan de dag.

Voor Loesje is onafhankelijk zijn belangrijk. Ze is dat al haar hele leven en dat wil ze graag zo houden. Daarom maakt ze geen gebruik van structurele subsidies. Om haar portemonnee gevuld te houden verkoopt ze agenda’s, kalenders en boeken. Ook geeft ze workshops creatief schrijven door het hele land. Een jaarlijkse bijdrage helpt haar om te blijven doen waar ze goed in is: posters maken en verspreiden.

Word Loesje donateur

Wil jij Loesje helpen om de wereld met haar positief, kritische posters een zetje in de goede richting te geven? Een donatie als steun in de rug is altijd welkom! Als Loesje donateur ontvang je twee keer per jaar een speciale nieuwsbrief waarin de nieuwste Loesje-posters staan en wat zij allemaal met behulp van jouw steuntje in de rug heeft kunnen doen. Kies zelf of je een jaarlijkse, maandelijkse of eenmalige donatie wil doen. Je kunt zelf het bedrag, groot of klein, kiezen wat je aan Loesje wilt geven.

Word donateur.