Agenda

Loesje zit nooit stil. Ook jij kan meedoen met Loesje. Hieronder een agenda van de aankomende activiteiten. Zit hier niks bij bij jou in de buurt, maar wil je wel met Loesje mee doen? Er zijn nog veel meer manieren om mee te doen!

Loesje Deventer schrijft

Dinsdag 19 september – 17.30u – Café Het Glas in Lood, Deventer
Woon jij in Deventer of in de buurt van Deventer? Een keer in de vier weken schrijft de afdeling aan Loesje-teksten. Als jij mee doet, denk je mee over welke maatschappelijke onderwerpen door Loesje’s posters op de kaart gezet moeten worden, en ga je vervolgens als groep aan de slag met het schrijven echte Loesje teksten. De avond begint met veganistische maaltijdsoep voordat het echte werk begint. Schuif gerust aan, voor meer informatie mail stas@loesje.nl.

Internationaal congres in Oostenrijk

3 tot 5 november – de hele dag – Graz, Oostenrijk
Loesje’s internationale tak komt bij elkaar om te schrijven, workshops te volgen en elkaar te inspireren. We verwachten Loesje-leden uit heel Europa, waaronder uit Oostenrijk, Nederland, België, Frankrijk, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Wil jij mee? Overleg dan met ralph@loesje.org.

Loesje is jarig

Vrijdag 24 november – de hele dag – overal
Hoewel ze altijd een meisje van 17 zal blijven, viert ze elk jaar op 24 november haar verjaardag. Hoe ze dat doet, is ook voor ons elk jaar weer een verrassing. Je kan het zelf vieren door je favoriete poster een dag achter je raam te hangen! Verjaardagswensen kan je de week van te voren komen afleveren in ons winkeltje, of mailen naar loesje@loesje.nl.