Agenda

Loesje zit nooit stil. Ook jij kan meedoen met Loesje. Hieronder een agenda van de aankomende activiteiten. Zit hier niks bij bij jou in de buurt, maar wil je wel met Loesje mee doen? Er zijn nog veel meer manieren om mee te doen!

Loesje Eindhoven
Woensdag 29 mei – 19:00
Loesje Eindhoven kruipt in de pen en gaat en buigt zich over lokale, landelijk en wereldse zaken. Er wordt gebrainstormd over nieuwe Loesje-teksten. Benieuwd hoe dat in z’n gang gaat? En lijkt het je leuk om de Eindhovens groep te versterken?
Mail naar eindhoven@loesje.nl

Loesje Zeeland
Zaterdag 1 juni – 14:00
Loesje Zeeland komt uit alle hoeken van de provincie aangewaaid om te schrijven in Vlissingen. Er wordt geschreven over van alles wat er speelt in Zeeland, het land en de wereld. Loesje Zeeland schrijft teksten over van alles en je bent van harte welkom om mee te komen doen!
Mail naar zeeland@loesje.nl

Loesje Den Haag
Dinsdag 25 juni – 19:00
Er gebeurt van alles in den Haag, het leven van Loesje en de wereld. De Loesje-groep in Den Haag maakt daar samen Loesje-posters over. Met een kritische blik en een kwinkslag. Benieuwd hoe ze dat doen? Je bent van harte welkom om te schrijven! Mail naar denhaag@loesje.nl om je aan te melden.

Loesje Zutphen
Zaterdag 6 juli – 10:30
Loesje Zutphen komt regelmatig bij elkaar om de leukste Loesje-teksten te verzinnen in de kelder van Driekant. Ben je klaar met de verharding van het maatschappelijk debat? Kom dan meeschrijven met Loesje. Aanmelden kan op zutphen@loesje.nl
Zie je daar!