Agenda

Loesje zit nooit stil. Ook jij kan meedoen met Loesje. Hieronder een agenda van de aankomende activiteiten. Zit hier niks bij bij jou in de buurt, maar wil je wel met Loesje mee doen? Er zijn nog veel meer manieren om mee te doen!

Loesje Zeeland
Vrijdag 29 maart – middag
Woon je in Zeeland en lijkt het je leuk om mee te schrijven met Loesje Zeeland? Kom dan mee doen! Op deze vrijdag wordt er samen gebrainstormd over Zeelandse, landelijke en wereldse zaken. Je krijgt een kijkje in de keuken bij Loesje Zeeland en jullie gaan samen aan de slag met het bedenken van Loesje-posters.
Mail naar zeeland@loesje.nl om je aan te melden.

Loesje Zutphen
Zaterdag 6 april – 11:00
Loesje Zutphen komt regelmatig bij elkaar om de leukste Loesje-teksten te verzinnen in de kelder van Driekant. Ben je klaar met de verharding van het maatschappelijk debat? Kom dan meeschrijven met Loesje. Aanmelden kan op zutphen@loesje.nl
Zie je daar!

Loesje Den Haag
DinsdagĀ  30 april – 19:00
Woon jij in de buurt van Den Haag? En heb je zin om samen met een hoop andere enthousiaste Loesje-vrienden regelmatig Loesje-teksten te schrijven, posters te plakken of andere gekke acties te verzinnen? Dat kan!
Je bent van harte welkom om te mee te schrijven op de eerste bijeenkomst! Mail naar denhaag@loesje.nl om je aan te melden.

Loesje Eindhoven
Woensdag 29 mei – 19:00
Loesje Eindhoven kruipt in de pen en gaat en buigt zich over lokale, landelijk en wereldse zaken. Er wordt gebrainstormd over nieuwe Loesje-teksten. Benieuwd hoe dat in z’n gang gaat? En lijkt het je leuk om de Eindhovens groep te versterken?
Mail naar eindhoven@loesje.nl