Agenda

Loesje Tentoonstelling in Zwolle
Vanaf donderdag 9 juni, Waanders in de Broeren, Zwolle
Loesje schreef in Zwolle met scholieren van Talentstad. Met de resultaten van die schrijfsessies heeft ze een tentoonstelling ingericht in boekhandel Waanders in het historisch centrum van Zwolle. Kom gratis snuffelen!

Loesje Zeeland schrijft
Zaterdag 11 juni – 14.00 – Vlissingen
Loesje Zeeland gaat teksten schrijven over echte Zeeuwse onderwerpen. Verder schrijven ze ook over wat er speelt in het land en de wereld. Ze vinden het tof als je mee komt doen! Mail naar zeeland@loesje.nl om je aan te melden.

English writing session
Woensdag 15 juni – 19:00 – Arnhem
Loesje International writes in Loesje’s office in Arnhem. In English they’ll write about global topics and local issues. You can join, for free, by sending an e-mail to leo@loesje.org.

Loesje Rotterdam schrijft
Dinsdag 21 juni – 19:30 – Rotterdam
De eerste schrijfsessie van 2016 voor mijn vrienden in Rotterdam, en ze hebben er zin in! Heb je zin om het nieuwe jaar mee in te luiden? Schuif dan gerust aan! Mail naar rotterdam@loesje.nl om je aan te melden.

Loesje Deventer schrijft
Maandag 4 juli – 19:00 – Deventer
Loesje Deventer schrijft in februari in het duurzaamheidscentrum. Wil jij ook een steentje bijdragen aan de groep en teksten komen schrijven? Mail dan naar deventer@loesje.nl Je bent meer dan welkom om aan te komen schuiven.

Loesje Groningen schrijft
Woensdag 13 juli – 19:00 – Groningen
Loesje Groningen schrijft iedere maand op een andere plek voor frisse invalshoeken. Ben je benieuwd waar ze deze maand uithangen? Mail naar groningen@loesje.nl om mee te schrijven.