Doe mee

Lokale groepen
Op verschillende plaatsen in Nederland zijn Loesje-groepen actief. Een Loesje groep bestaat uit een bonte verzameling mensen die regelmatig bijeen komen om te schrijven of te plakken. Ook jij kan je aanmelden voor zo’n groep. Tijdens deze schrijfsessies wordt eerst besproken wat er speelt in Nederland en waar de posters over moeten gaan. Je zult merken dat ook jij zo’n tekst kan bedenken. Je leert positief naar onderwerpen kijken en ontdekt je eigen creativiteit. Lees meer.

Wil je meedoen?
En samen met Loesje de wereld een stukje mooier maken? Je wil ook op de hoogte zijn van evenementen en activiteiten zodat je met Loesje mee de wijde wereld in kan trekken? Tof! Misschien bedenk je zelf ook wel eens leuke plannen en wil je die graag met de andere Loesjevrienden uitvoeren. Het kan in elk geval allemaal! Als je aanmelding voltooid is, word je automatisch ook lid van de vereniging Loesje.

Lidmaatschap kost 10 euro per jaar. Daarmee kun je via een online platform samen schrijven en discussiëren, delen, op de hoogte blijven én samen plannen smeden. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd door heel Nederland voor en door leden. Met je lidmaatschap kan je ook bij sommige activiteiten reiskostenvergoeding krijgen. Daarnaast heb je 15% korting in het winkeltje van Loesje.
Lees meer

Word donateur
Loesje kan al dertig jaar rekenen op de steun van trouwe donateurs. Dankzij hun steun kan Loesje meer schrijven, vaker actievoeren en meer mensen prikkelen. Is jouw hart voor Loesje ook zo warm dat je een donatie voor haar over hebt? Misschien wil je ook wel op de hoogte zijn van nieuws en campagnes? Dan kan je ook sympathisant worden en meelezen op het online ledenplatform. Als sympathisant krijg je 15% korting in het winkeltje van Loesje. Lees meer.