Doe mee

Wil je meedoen met Loesje en samen met haar de wereld een zetje in de goede richting geven? Je kunt op verschillende manieren meedoen met Loesje: volg een masterclass speciaal voor jongeren, word sympathisant of kijk eens bij de vacatures.

Masterclass

Volg een Loesje-masterclass speciaal voor jongeren tussen de 15 en 29 jaar. In vijf bijeenkomsten leer je om met Loesje de wereld een stukje beter te maken. In deze reeks van vijf bijeenkomsten maak je het Loesje gedachtegoed eigen en leer je vanuit haar visie naar het leven te kijken. Je wordt klaargestoomd om met het Loesje-team de wereld een zetje in de goede richting te geven. Lees meer.

Sympathisant

Vind je Loesje leuk en wil je haar graag steunen? Dat kan door sympathisant te worden. Voor €25 per jaar steun je Loesje zodat ze kan blijven doen waar ze goed in is: posters maken die mensen aan het denken zet, laat glimlachen en nieuwsgierig maakt. Als sympathisant ontvang je vier keer per jaar een speciale nieuwsbrief waarin de nieuwste Loesje-posters staan en wat zij allemaal met behulp van jouw steuntje in de rug heeft kunnen doen. En niet te vergeten: je krijgt je 15% korting in het online winkeltje van Loesje. Lees meer.

Vacatures

Vrijwilliger worden, op zoek naar een stageplek of werken bij Loesje? Neem eens een kijkje tussen de vacatures van Loesje. Lees meer.