Voorverkoop Docentenagenda 19-20 gestart

De voorverkoop van de docentenagenda voor het schooljaar 2019-2020 is gestart. Als je nu bestelt dan krijg je twee euro korting. Je ontvangt de agenda dan begin mei, zodra ie van de drukker komt.

Wil je weten hoe de agenda er precies uitziet, of ‘m meteen bestellen? Ga naar
www.loesje.nl/winkeltje/docentenagenda

De voorverkoopprijs is € 11.95.
Bij afname van grotere aantallen (10 of meer) kun je het beste even vragen naar de kortingsmogelijkheden via winkeltje@loesje.nl.

Loesje heeft de afgelopen jaren veel leerkrachten gesproken en gevraagd wat zij nou belangrijk vinden aan een agenda. Ze sprak leerkrachten tijdens de schrijfworkshops die ze op scholen geeft, maar heeft ook nog veel meer tips en ideeën gekregen via enquêtes en berichten op haar socialmediakanalen. Uit bijna 3.000 reacties heeft Loesje zo een hele praktische én leuke docentenagenda kunnen samenstellen.

De agenda bevat o.a. veel notitieruimte, plek voor to-dolijstjes, een insteekhoesje, cijferlijsten voor wie dat nodig heeft en allerlei praktische dingen die leerkrachten verwachten van een goede agenda. En natuurlijk wekelijks een spreuk van Loesje over school, of het leven buiten school, om je even te laten glimlachen.

Eigen beheer

Loesje brengt de docentenagenda in eigen beheer uit. Geen tussenpersonen. Alleen leraren en Loesje. Op deze manier bepaalt Loesje zelf de oplage, de vorm, inhoud en prijs. Bovendien heeft ze op deze manier zelf direct contact met de mensen die haar agenda kopen. Dat is veel leuker.

Door het zelf uit te geven is ze onafhankelijk van tussenpartijen. Loesje is graag onafhankelijk en maakt ook geen gebruik van overheidssubsidies.
Met het kopen van deze docentenagenda steun je Loesje direct, zodat zij door kan gaan met teksten bedenken en verspreiden.

Bekendheid geven

Wil je helpen deze agenda bekend te maken bij leerkrachten en scholen? Dat kun je doen door dit bericht delen. Of door het old school door te vertellen. Dat zou super zijn!