Boekje ‘Zorgen moet je doen, niet maken’ is er weer!

Trompetgetoeter! Want ik heb goed nieuws. Het boekje over de zorg: ‘zorgen moet je doen, niet maken’ is bijgedrukt en ligt weer in m’n winkeltje.

Een paar jaar geleden schreef ik dit boekje, want iedereen krijgt in z’n leven met zorg te maken.
Vanaf het eerste gekraai op de kraamafdeling tot de laatste zucht in het verzorgingstehuis. Je lichaam vraagt voortdurend om aandacht. Duizenden professionals zijn dan ook dag en nacht in de weer om heel Nederland gezond en vrolijk te houden.
Ik trok er toen op uit en schreef met verpleegsters, psychiatrische patiënten, zelfhulpgroepen, mantelzorgers, welzijnswerkers, diabetespatiënten en uiteraard gaf m’n familie ook haar mening.

Het boekje was al even uitverkocht, maar ik heb de uitgever toch kunnen overtuigen om opnieuw te gaan drukken. Tof, want nu is hij er weer! Het is een herziene druk geworden. Want de tijd staat niet stil, en zeker in de zorg niet. Ik heb dus hier en daar wel iets aangepast.
De herziene versie kan je nu bestellen via mijn webwinkeltje!