Bescheidenheid siert de mens, en Loesje de muren

Bescheidenheid siert de mens, en Loesje de muren.

Van 7 november tot en met 23 november houdt Loesje een nieuwe donatie actie.

Loesje is dagelijks bezig de wereld beter en mooier te maken. Voor haar is dat geen luchtkasteel. Al heel wat straten, kantoorruimtes en studentenhuizen zijn opgevrolijkt met Loesje-posters. Maar ook op social media geven haar zwart-witte posters kleur aan de dag. Loesje hoopt met haar positief-kritische teksten de wereld een zetje in de goede richting te geven.

Loesje kan heel goed op alles tegelijk focussen: de liefde, de samenleving, klimaatverandering, oorlog en vrede, vluchtelingen, het onderwijs, de zorg en nieuwe vakantieavonturen. Maar door al dat nadenken over wereldvraagstukken is opletten in de les weleens lastig…

Voor Loesje is onafhankelijk zijn heel belangrijk. Ze is dat al haar hele leven en dat wil ze graag blijven. Daarom maakt ze bijvoorbeeld geen gebruik van structurele subsidies. Om haar portemonnee gevuld te houden, verkoopt ze agenda’s, kalenders en boekjes. Ook geeft ze Loesje-workshops door het hele land. Met die opbrengsten kan ze haar posters gratis blijven verspreiden.

Toch houdt ze aan het einde van haar geld af en toe een stukje maand over. Ook nadat ze alle opgespaarde statiegeldflessen van het hele jaar heeft ingeruild… Een donatie als steuntje in de rug kan Loesje dus goed gebruiken!Wil je doneren aan Loesje? Dat kan! Loesje is al blij met 5, 10 of 25 euro.

Hoe? Klik dan hier

Als je meer dan 50 euro doneert, dan bedankt Loesje je met een cadeautje.

Nieuwsgierig waaraan Loesje het geld zal uitgeven? Kijk even in haar huishoudboekje.