Workshop creatief schrijven met Loesje

Direct naar het aanvraagformulier Workshop creatief schrijven van Loesje

Je kunt Loesje ook uitnodigen voor een workshop creatief schrijven. Loesje komt graag op bezoek bij jouw organisatie, bedrijf, buurthuis of school. Misschien een leuk idee voor de komende thema-dagen of het teamuitje?

De doelen van een workshop bij Loesje zijn:

De eigen creativiteit ontdekken en aanwakkeren. Het lijkt misschien moeilijk, maar echt iedereen kan creatief denken en schrijven.

Leren op een positieve manier naar onderwerpen te kijken. Ook Loesjes visie staat centraal bij de workshops. Door op haar positieve manier naar de wereld te kijken, kom je op die ene Loesje-poster.

Schrijven over belangrijke onderwerpen voor de organisatie. De onderwerpen waarover je wilt schrijven, kun je van tevoren aangeven. Denk daarbij aan een fusie, de kernwaarden, een moeilijk bespreekbaar thema of een probleem. De ideeën en meningen van de deelnemers staan altijd centraal. De onderwerpen kunnen ook ter plekke samen met de groep verzonnen worden.

Het groepsgevoel te versterken. Loesje-workshops zijn groepsprocessen. Samen met de groep kom je tot een aantal posters.

Vooral veel lol hebben. Want dat vindt Loesje belangrijk, en wees nou eerlijk, een saaie workshop vindt niemand leuk.

De teksten die worden geschreven tijdens de workshop gaan naar Loesje en haar eindredactie. Zij kiezen de beste teksten uit, dat zijn er meestal twee tot vier. De teksten worden tot poster gelay-out en teruggestuurd.

Aan een Loesje-workshop kunnen vier tot vijftien personen meedoen. Loesje biedt ook mogelijkheden voor grotere groepen (bijv. een interactieve lezing) en is acceptant van de cultuurkaart. Lijkt het je leuk als Loesje langs komt voor een workshop in creatief schrijven? Vul dan vrijblijvend het formulier in en dan neemt Loesje contact met je op!

PS Loesje neemt geen blad voor de mond en komt regelmatig in de spam terecht. Als je het te lang vindt duren voordat je een mailtje terugkrijgt, kijk dan eens tussen je ongewenste mails.

Loesje geeft ook workshops in het Engels of Duits. Klik hier voor meer informatie.

Loesje begrijpt dat het onzekere tijden zijn om een workshop aan te vragen. Deze situatie roept allerlei vragen en twijfels op. Alle workshops worden voorlopig onder voorbehoud ingepland. Als de workshops volgens de richtlijnen van het RIVM niet kan doorgaan, kan de workshop kosteloos worden verzet naar een ander moment.